Herre Brandmand Kostume

Når du vil ligne en brandmand denne Halloween, er herrebrandmandskostumet den perfekte mulighed. Dette kostume inkluderer en brandmandsjakke med broderede pletter, bibbed bukser med vedhæftede seler og en brandmandshjelm. Voksne mænd bærer str. 42-46. Kostumet er også tilgængeligt for børn. Du kan købe tilbehøret separat i butikken. Et tilbehør, der ikke er inkluderet, er brandmandens ildslukker.

Et brandmand kostume voksen er en fantastisk måde at vise din indre brandmand på! Dette kostume leveres med reflekterende bukser, en brandmandS-T-shirt og overdimensionerede seler. Dette kostume er lavet i USA og er behageligt at have på. Du kan endda bære det på din hjort eller høne nat. Dette kostume er også fantastisk til enhver ensartet fancy kjole begivenhed eller stolthed. Uanset anledningen vil dette kostume helt sikkert få alle til at tale!

En fantastisk måde at få et kvalitets herre brandmand kostume er at tjekke Dress Up America’s voksne sorte brandmand kostume. Dette kostume kommer i en deluxe beklædningstaske. Charades mænds plus size brandmandskostume har også reflekterende knæ, en hemline og ildhat. Der er også en dåseholder til drikkevarer. At vælge et mænds brandmandskostume er en glimrende måde at se cool ud på denne Halloween!