Sikker Shopping på internettet

Du skal overveje før du køber produktet, når det kommer til shopping på internettet der en række faktorer. Husk på at du køber produktet uden faktisk fysisk besøger en butik. Når du fysisk besøg butikken for at gøre dit køb til at evaluere produktet efter kriterier. Dette kriterium kan omfatte produktets kvalitet, nytte og naturligvis den pris, du betaler i forhold til disse meget vigtige faktorer. Efter at alle du køber et produkt for at udføre en bestemt opgave, (som er den grundlæggende nytte af produktet) og du betaler prisen mere eller mindre i forhold til produktets kvalitet. Med andre ord, hvor effektivt dette produkt kan udføre opgaven på side. Når du laver din shopping online det er vigtigt, at du følger disse samme retningslinjer.

Husk via internettet du kan næsten gøre din shopping verden. Du kan bare om bestille alt fra hvor som helst uanset din placering. Du har også den store fordel ved at gøre dine indkøb når som helst du ønsker og på komfort i dit eget hjem. Intet besvær af rejser til forskellige butikker eller farende gennem din liste og tænker på hvad du skal lave mad til dit næste måltid eller den altafgørende præsentation på kontoret næste dag. Dog, som når gør dine indkøb i de traditionelle fysiske butik det er vigtigt, at du følger de grundlæggende retningslinjer for shopping. Måske mere, siden du ikke faktisk fysisk besøg butikken og nødt til at stole på din egen gode dømmekraft. Som sådan er vi her for at hjælpe dig med sikker shopping på internettet.

Vilkår:-Sørg altid for om vilkår for transaktionen. Juridiske vilkår og enhver ansvarsfraskrivelser for transaktionen. Du kan tænke disse måske langvarige og ønsker at få overstået din transaktion. Men det er vigtigt, at du kender vilkårene for den postering, du er ved at udføre.

Bruge en sikker Web gennemser: – Online-leverandører “Krypter” købsdokumentlinjeoplysninger, hvilket betyder, at kun kreditoren og selv kan læse den. Altid ordre fra online butikker, der tilbyder sikrede transaktioner. Det er de “troværdige” steder. De holde dine oplysninger sikkert og re – distribuere ikke dine oplysninger til eksterne parter. Altid undgå andre hjemmeside, som ikke tager dig til en side, som vil udføre “en sikret transaktion”. Hvis du er i tvivl om et websted, højreklik et vilkårligt sted på siden og vælge “Egenskaber.” Dette vil lade dig se den rigtige URL (hjemmeside adresse) og dialogboksen vil afsløre, hvis webstedet ikke er “krypteret”.

Poster:-en bekræftelsesmail vil blive sendt til dig, der bekræfter din ordre. Udskriv disse ud og holde dem sikkert for dine egne poster og bekvemmelighed.

Tjek din kreditkort og kontoudtog:-Sørg for at tjekke disse for din egen sikkerhed. Hvis der er nogen uautoriseret betalinger kontakte dit kreditkortselskab eller relevante bank og informere dem øjeblikkeligt.

Kontrollere politikker, online-butik:-Dette vil give oplysninger om butikkens restitution og tilbagesendelsespolitikker og webstedets sikkerhed selv, og hvordan det bruger dine personlige oplysninger. Sørg for at tage et par minutter på at læse dem. Læse webstedets politik for at forstå, hvilke personlige oplysninger der anmodes om og hvordan det skal bruges. Hvis der ikke er en udstationeret, mener, at en advarsel om, at dine personlige oplysninger kan blive solgt til andre uden din tilladelse.

Sammenligne priser

Du kan sammenligne priser også når du handler online som når du gør “konventionelle shopping”. Du kan gøre dette ved at besøge websteder som:

Pris Runner

PriceGrabber.com

Shopzilla

Smarter.com

Har du tillid til handlende? Du kan kontrollere den handlendes omdømme fra hvem du håber at gøre dit køb ved at kigge på deres feedback af udførelse websøgninger. Du kan tjekke med Better Business Bureau (www.bbb.org) for en rapport om den handlendes marketplace post.

Og endelig stoler du instinkter eller din “gut” følelser omkring det websted eller transaktion du er ved at udføre. Hvis du føler det er for godt til at være sandt, er det sikkert. Hellere være sikker end ked bagefter.

Happy shopping!

13 thoughts on “Sikker Shopping på internettet

  1. Very great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write once more soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.