Hvad gør medarbejderne vil for de fleste (og hvordan at få det)

Hvad vil mange medarbejdere på arbejdspladsen? En bonus eller raise. Mindst det er så ifølge resultaterne fra en undersøgelse for nylig udviklet af OfficeTeam, en global personalemæssige tjeneste, der har specialiseret sig i at placere administrative fagfolk. Telefon undersøgelse, foretaget af en uafhængig forskning firma i februar, adspurgte 571 mænd og kvinder i USA over 18 år. Alle respondenterne var ansat fuldtid i professionelle holdninger. Undersøgelsesresultater viste, at næsten halvdelen (48%) af adspurgte sætte “en bonus eller raise” på toppen af deres “ønskeliste” på arbejdspladsen.
Men dette ønske nok overraske ikke dem, der allerede føler sig overbebyrdede og underbetalt eller har brug for bare en smule flere penge af personlige økonomiske årsager. Men er der ønsker baseret i virkeligheden og hvis ja, hvorfor ikke det sker for nogle af os?
Nå, mens jeg ikke kan fortælle dig med absolut sikkerhed at få et raise, kan jeg fortælle dig det ofte kræver mere indsats end blot krydse fingrene eller at sætte det på din “ønskeliste”.
Din første skridt i retning af at få et raise eller bonus er at tackle denne virkelighed faktor tilknyttet ønsker flere penge; Det er, skal du bestemme, hvis og når du garanterer et raise eller bonus. Og dagens virkelighed siger, at en arbejdstager, der får lov til at arbejde til tiden, gør et godt job og nogle gange endda bliver sent bare ikke er nok til at berettige større bukke i erhvervslivet. Hverken er personlig finansielle behov.
“En masse mennesker har den fejlagtige forestilling, fordi de arbejder virkelig hårdt, de fortjener et raise,” siger syndikerede arbejdspladsen rådgivning klummeskribent og lederskab Udviklingskonsulent Joan Lloyd. “Eller folk tror, at fordi deres personlige udgifter er gået op, de fortjener flere penge.” Ikke så, siger Lloyd, der ejer Joan Lloyd & Associates i Milwaukee (www.joanlloyd.com).
“Bundlinjen er kun to grundlæggende måder at tjene mere,” siger Lloyd. “Og der har enten øge størrelsen på jobbet eller øge ydeevne.”
Mere specifikt forklaret Lloyd disse to faktorer på denne måde:
1. Hvis du har omtrent 20 procent mere ansvar og autoritet i dit job, siger du er i din fulde ret til at bede om flere penge, hun. Det skyldes, at dit job er mere omfattende og dermed virkelig værd mere nu på det åbne marked.
2. Hvis din performance på jobbet er over, derefter betaler en meritstigning eller bonus du til indsats og resultater du får.
Og fastlæggelse af hvis eller når din præstation steget bygger på mere end instinkt eller gætterier. Brug metode. Have en plan.
“I begyndelsen af hvert år efter resultatanalyse, taler om forventninger [med din chef],” rådgiver Lloyd. “Spørge ‘Hvad ønsker fremragende ydeevne se ud?'” siger hun. Og hvis din chef ikke give dig et klart svar. “Sige ‘Jeg virkelig ønsker nogle eksempler,'” siger Lloyd. “Spørge ‘ betyder det? Betyder det, at? Hvordan kan jeg sigte mod et højere mål, så at i slutningen af året, jeg er berettiget til en større meritstigning?'”
Efter, at antyder Lloyd du checke ind to gange i løbet af året. “Ikke vente og blive overrasket,” siger hun. “Tjekke ind og sige, ‘ hvordan gør jeg mod hvad vi talte om? Disse er de forventninger du sagde (skrive dem på forhånd). Hvordan gør jeg mod dem? Og hvis ikke jeg er på en fremragende plan, behage afgøre mig hvor jeg kan få der så ved udgangen af år jeg er berettiget. “”
Så hvis du har været at få feedback i hele året og holde kommunikationskanalerne åbne med din chef, vil ikke hans kæbe slække på din anmodning om en lønstigning når du laver “ask”.
Omkring to måneder før ydeevne anmeldelser, eller før den passende budget cyklus på din virksomhed, hvis du ikke har ydeevne anmeldelser, give din chef en heads up om dit specifikke ønske om et raise eller bonus. Hvorfor? Fordi din chef har brug for tid til at fremlægge din sag til sin chef, ejer eller human ressource afdelingen og for at gøre det, før budgettet har afsluttet for regnskabsåret.
Så være proaktiv og indlede en samtale om din præstation på tidspunktet, siger Lloyd. Ikke forblive tavse, hvilket betyder, du er tilfreds med tingene som det er eller bare plain fare vild i rokaden på din boss’ til at gøre listen.
Og når du beder om at raise, ikke stiller krav eller klynker men snarere være faktuelle og gøre en meget stærk business case, Lloyd rådgiver. Overveje selv at sætte din sag skriftligt så du gøre det lettere for din chef til at gentage, hvis han skal tage din anmodning til nogen højere i virksomheden.
Din sag skal omfatte tidligere omtalte forventninger og hvordan du opfyldte dem, og hvad resultater du opnåede. Eller et diagram, der viser dine ansvarsområder i starten af året og din nuværende øgede ansvar og beslutninger myndighed.
“Det skal være temmelig indlysende for lederen at du vil have flere penge og at du er åben for at tage mere ansvar eller forbedre dine præstationer,” siger Lloyd. “Så denne [løn anmodning] bør ikke komme som en overraskelse i slutningen af året eller cyklus”.
Og før du foretager din sag, altid har en plan B. Du kan virkelig garanterer et raise, og din chef kan virkelig ønsker at give dig en. Men uanset årsagen, et raise kan ikke være plausibelt i år i firmaet. Så plan B kunne omfatte hvad der ellers vil du nøjes med i stedet for et raise, såsom et par flere dages betalt ferie, en fleksibelt arbejdstidsplan, der tillader dig at arbejde hjemme en dag, en uge eller blot en spot bonus.
“Hvis du er en god medarbejder, chefer ønsker ikke at miste dig og de føler sig lige så dårligt som du gør, at de ikke kan belønne dig for hvad du laver,” siger Lloyd. “Og det, der bekymrer alle manager, når de ikke kan give et raise er”Vil jeg holde min gode mennesker?”” Plan B måske bare besvare dette spørgsmål for jer begge i år. Og så næste år er en helt ny boldgade.
© 2004 Karen Fritscher-Porter

9 thoughts on “Hvad gør medarbejderne vil for de fleste (og hvordan at få det)

  1. Thank you for any other informative site. The place else may just I am getting that type of information written in such an ideal manner? I’ve a mission that I am simply now operating on, and I have been at the glance out for such info.

  2. We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with useful information to work on. You have performed an impressive activity and our entire group will be thankful to you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.