En Guide til at få et hjem forbedring lån

Hvis du har fået et par ting rundt i huset, som du gerne vil fikse men har ikke penge til, kan du overveje at få et hjem forbedring lån.

Som navnet antyder, er et hjem forbedring lån designet til at betale for forbedringer af et hus eller anden form for fast ejendom. Huset og forbedringerne, selv tjene som sikkerhed for lånet, hvilket reducerer behovet for yderligere sikkerhedsstillelse skal være på linje.

Bedst af alt, kan et hjem forbedring lån hjælpe dig med at forbedre både din kredit score og værdien af dit hus alle på samme tid.

Sikkerhedsstillelse kan du leve

Meget ligesom pant eller andre boliglånet bruger hjem forbedring lån egenkapital i dit hus eller ejendom (med egenkapital er beløbet af hjemmet, der er allerede betalt for) som grundlag for sikkerhedsstillelse værdien af hjemmet.

Denne værdi bruges sammen med estimaterne for de forbedringer, der ønskede at gøre, at finde ud af, hvor meget mængden af hjem forbedring lån vil være. Flere egenkapitalen i hus eller real estate har i det, jo større lånebeløbet kan være… selv om det stadig skal være inden for din evne til at betale det tilbage i en rimelig mængde tid.

Shoppe rundt til de bedste priser

Selvfølgelig, et hjem forbedring lån er en stor investering og bør ikke være trådt i let. At finde lige hjem forbedring lån for dig er en totrinsproces… Du skal først finde ud af, hvor meget din forbedringer kommer til at koste, og så er du nødt til at prøve at finde dit bedste tilbud på en bank eller anden långiver.

Shoppe rundt på bygning levering butikker for at forsøge at finde de laveste priser og kontakt tømrere, entreprenører og andre fagfolk i dit område for citater på hvor meget arbejde ville koste.

Gøre så meget af arbejdet som du selv til at skære ned på omkostninger, kan dog ikke sjuske hvis du behøver en professionel til at del eller hele arbejdet. Det er jo bedre at tilbringe et par mere pounds end at ende op med ringere håndværksmæssig eller at sætte dig selv i fare.

Når du har flere citater for både omkostninger til materialer og udgifter til arbejdskraft, kan du prøve at få dit hjem forbedring lån.

Besøg flere banker og finansieringsselskaber i dit område, at få rentesatser og lånebetingelser fra hver enkelt. Sørg for at medbringe dine tidligere forskning, således at lånet officerer vil være i stand til at se, hvad du har i tankerne og træffe en beslutning vedrørende dit hjem forbedring lån.

Sammenligner satserne for flere långivere før de beslutter, hvilken du vil bruge, og gøre dit bedste for at afbetale lånet så hurtigt som muligt… efter alt, kan det gøre det lettere at få en god udlånsrenten de næste tid hjem forbedringer rulle rundt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

One thought on “En Guide til at få et hjem forbedring lån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.