Death Valley National Park – Billeder Og Indtryk Af Ekstremer

Den syntetiske græs vil fungere som et hyggeligt område, der ser godt ud og fungerer som beskyttelse til din trampoliner billede fra hårde overflader som beton. Nogle ulemper ved at placere en trampolin på græs omfatter døende græs, en dannelse af mudder, der bliver rammen beskidt, og benene synker ned i skidtet. Disse trampoliner kan være dækket med noget kendt, som en græs låg, helt at fjerne det fra synet. Fin lille tilføjelse til denne trampolin er sko indehaveren (gratis med trampolin), som kan bruges til at holde, uanset hvad du ønsker, mens du hopper, i stedet for bare at smide det på græsset.

This media file is in the public domain in the United States. This applies to U.S. works where the copyright has expired, often because its first publication at Placere din trampolin på grus er en stor mulighed, der kræver lidt indsats i form af vedligeholdelse. Mens en hel dag på trampolin park kan lyde spændende, er det også nødvendigt at være mere forsigtig med at hoppe op og ned på en trampolin. Der er tonsvis af forskellige stilarter og temaer for bounce huse, men de er alle koges ned til et par vigtigste funktioner. De fleste gange gør et stort rod med deres mad og territorium mærkning, så jeg gerne, at skære ned på den mængde plads, de kan forbruge på jorden. Derfor, hvis du foretrækker ikke at betale hundredvis af dollars for at en tekniker, og håndtering af alle værker dig selv, sørg for at de ting, du er ved at komme, er det en smule nemmere at installere.

Hvor mange mennesker vil være med at hoppe på trampolin? Det er også vigtigt at forstå, at mange trampolin producent garanti anses for ugyldig, når du bruger deres trampolin på beton uden nogen form for beskyttelse. De er en god mulighed, inden du går op til en større og mere farlig trampolin, der giver børn til at hoppe alt for højt for deres eget bedste (og dit og dit forsikringsselskab ‘ s tilregnelighed). Hvis du beslutter dig for at sætte din trampolin over grus, så bliver du nødt til at placere nogle slags bløde måtter til indgangen og omkredsen, fordi selv om grus vil undertrykke ukrudt i at vokse under springet overflade, vil det ikke føles godt, hvis du falder over det.

Naturligvis den vigtigste grund til at det ikke anbefales at sætte en trampolin på konkrete, er det faktum, trampolin at det er en farlig overflade for jumpere til at falde ned på. Dette er et godt sted at sætte det gummi, barkflis, der ofte anvendes på legepladser, fordi det vil ikke kun undertrykke ukrudt og vegetation, men det vil være blødere og bouncier og kan hjælpe med at minimere skade, hvis nogen skulle falde ned fra trampolinen. Du skal stadig bygge en omkreds omkring din trampolin til installation af polstret gummi, barkflis og det bedste ville være at udvide den barkflis over hele overfladen af den konkrete pad til at forebygge skader, der kan opstå nogen skulle falde ud over kanten eller gennem springs. Horizon har SkyBound er meget nem installation system, ved hjælp af trykknap-pins til snap ramme og kabinet sammen, som du vil elske, hvis du planlægger at samle det selv (med et par venner… det er MEGET tungt).

Vi bor i et område, der jævnligt oplever kraftig vind, så vi satse rammen af vores trampolin til jorden ved hjælp af reb og tie-down indsatser. Hele konstruktionen – rammen og fjedrene, er lavet af galvaniseret stål, så du kan være sikker på, at det vil være en langvarig baghave udstyr. På grund af de mange frynsegoder, de giver, de bliver mere og mere populære i disse dage. Puder til også at dække de kilder og derved bidrage til at forhindre, at fingre eller fødder fra at blive fanget i mellem. Hvis du ikke har andre muligheder end at placere din trampolin i forhold til konkrete, er det afgørende at sætte en form for gummi polstring på fødderne af dit trampolin, og en stor blød pude som beskyttelse.